simplynews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το simplynews.gr είναι μία ιστοσελίδα-συναθροιστής, που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει γρήγορη και ανεξάρτητη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Γρήγορη ενημέρωση
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τα δημοφιλέστερα Ελληνικά site αναρτώνται σε ένα μέρος. Βλέπετε τους τίτλους και μια μικρή περίληψη των τελευταίων ειδήσεων και μέσα σε λίγα λεπτά αποκτάτε μια εικόνα της τρέχουσας επικαιρότητας. Όταν δείτε μια είδηση που σας ενδιαφέρει, κάνετε κλικ και επισκέπτεστε το ολοκληρωμένο άρθρο στο site όπου έχει δημοσιευτεί.

Ανεξάρτητη ενημέρωση
Η πραγματικά ανεξάρτητη ενημέρωση είναι πολύτιμη και ίσως δυσεύρετη. Στο simplynews.gr πιστεύουμε πως η ανάγνωση και ενημέρωση από πολλές και διαφορετικές πηγές ειδήσεων είναι πλέον ο μόνος τρόπος για να αποκτηθεί ανεξάρτητη ενημέρωση. Οι προσωπικές απόψεις, εμπειρίες, ακόμη και ο τρόπος γραφής του κάθε αρθρογράφου, πολλές φορές στέκουν ως εμπόδιο στην ανεξαρτησία της είδησης, είτε αυτό γίνεται συνειδητά είτε όχι. Πιστεύουμε πως η συλλογή απόψεων, τοποθετήσεων, παρουσιάσεων και ειδήσεων από πολλούς τόπους και εν συνεχεία η επεξεργασία αυτών βάσει της προσωπικής κρίσης του καθενός, είναι ο μόνος τρόπος να προσεγγιστεί η πραγματικά ανεξάρτητη ενημέρωση. Ελπίζουμε πως η ιστοσελίδα μας μπορεί να διευκολύνει και ίσως να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Τρόπος λειτουργίας
Το simplynews.gr λειτουργεί με βάση τα RSS feeds που προσφέρουν οι δημοφιλέστερες ενημερωτικές πύλες της Ελλάδας. Οι ειδήσεις ανανεώνονται κάθε λίγα λεπτά και έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε σε σχεδόν πραγματικό χρόνο όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Το simplynews.gr χρησιμοποιεί τα διαθέσιμα feeds χωρίς να κάνει καμία επεξεργασία ή αλλαγή σε αυτά.

Επικοινωνία
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, πρόταση ή σύσταση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info(at)simplynews.gr. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.